Tallinna toisin

Keskellä kesälomaamme päätimme pamauttaa Tallinnaan toisenlaiselle reissulle. Tavoitteena oli mm. pysyä pois vanhasta kaupungista.Hotelliksi valikoitui Nordic Hotel Forum, jonka sviitit vakuuttivat kuvissa – ja paikan päällä. Hotellin aamupala valitettavasti oli heikko ja kaamean kakofonian. Ihana huone kuitenkin hyvitti floppiaamupalan.Yhden iltapäivän vietimme uudistuneen Nautica-keskuksen sikamageessa Park Minigolfissa. Minigolf oli uusi, siisti, haastava ja ISO! Edullistakin pelaaminen oli. Ihanin minigolf aikoihin 💕Viimeisen päivän vietimme Tallinnan eläintarhassa, josta mielipiteitä on suuntaan jos toiseenkin. Iso eläintarhakin ainakin oli ja jääkarhut olivat veikeä poikkeus! Mielestäni tarha oli hyvin pidetty ja tilava. Kävelyä tuli liikaa ja jätskiä kului. Kuvia en jaksanut häkkieläimistä kuitenkaan ottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s