Noorus Spa, Narva-Jõesuu

Vuotuisella hemmottelureissullamme päädyimme äitini kanssa tällä kertaa pitkäksi viikonlopuksi Narva-Jõesuun Noorus Spa -kylpylähotelliin. Narva-Jõesuu on kaunis kylä n. 10 km päässä Narvasta ja ajoa Tallinnasta kertyy n. 200 km, reilut 2 h.

Kuten aina spa-lomilla, varasimme hoidot etukäteen. Tällä kertaa päädyimme hoito-per-päivä -malliin. Äitini keskittyi itämaisiin hoitoihin ja valitsi mm. thai- ja lomi lomi -hieronnat. Itse olen kikkailija, joten aloitin kylpy-ja-kapseli -hoidolla (Emerald Lagoon), jatkoin kiinteyttävällä kahvinaamiolle ja lopetin kuumakivihierontaan.

CRYVE8731FALEE9298GCZTE7384UBFPE1198

Noorus Spa oli hyvin hoidettu ja melko uusi hotellikompleksi ja hotellin uima-allasosasto oli erinomainen. Erilaisia saunoja oli ainakin viisi, altaita jos jonkinlaisia, täyspitkä uima-allas matkauijille, ovella erotettu lastenpuoli ja allasosastolla baari (josta sai mm. pirtelöitä <3) Allasosaston käyttö sisältyi majoituksen hintaan. Kahden hengen huone oli todella mukava ja siisti ja parvekekin iso.

ACAZE0157OVZXE9831VGYDE3237

 

Koska kuitenkin olemme luksukseen taipuvaisia, maksoimme kahtena iltana 15 euron lisähinnan päästäksemme VIP Oasis -puolelle. Kyseessä on samanlainen konsepti kuin Flamingon ”aikuisten puoli”, eli K-18 alue, joka on varattu vain VIP-puolesta maksaneille. Ekana iltana olimme vippipuolella kaksin, tokana iltana lisänämme oli yksi pariskunta. VIP-puolella oli oma japanilainen kylpy (+40 astetta), 32-asteinen allas, porealtaat ja omat saunat. Lisäksi tarjoolla oli teetä, maustettuja vesiä ja naposteltavaa.

ATGBE5065BKASE6072CJKWE1494UOHME9887VRMUE5453

Noorus Span lähistön ulkoilumahdollisuudet olivat erinomaiset ja suoraan hotellilta pääsi 8 km pitkälle hiekkarannalle. Lähikauppaan matkaa oli n. 2 km. Hotellilta sai vuokrata fillarit 3 e / h <3.

BHUFE2322BTYJE5391EJCVE8091ETVRE3221EWEAE6964GOLRE7484KJHYE0002NGOYE8721UNTOE1606

Kotimatkalla jäin yöksi Länsisataman Clarioniin mieheni kanssa ja kävimme kokeilemassa kuuluisan (ja äärimmäisen antiklimaattisen) uima-altaan. Ihan kiva hotelli, helppo sijainti, OK aamupala, pintaliitouima-allasosasto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s