Dåvitsin laidun Jorvaksessa

Parin kilometrin päässä meidän mökiltä on Dåvitsin natura-alue ja laidun. Laitumelle saa mennä nauttimaan luonnon monimuotoisuudesta (miljoonista muurahaisista) ja tervehtimään siellä hengaavia lehmiä ja lampaita, melko mahtavaa!

Kävimme laitumella ensin perjantaina (kangaskengissä) – käppäilimme tunnin ja

näimme lehmät ja lampaat vain kaukaa. Lauantaina menimme kuramaasta oppineina laitumelle kumppareissa. Ensin nähtiin lampaat kaukana, sitten lehmät kauempana. Olisi tyydytty tähänkin, mutta meidän onneksemme lehmät olivatkin tosi sosiaalisella päällä ja tulivat tekemään tuttavuutta melkein pelottavan lähelle. Parissa minuutissa oli housujen takamus, takki ja kangaskassi kuolassa, mutta eihän se menoa haitannut 😍 Lehmillä oli mukana possessa myös kaksi viikon ikäistä vasikkaa, joita koko lauma hienosti suojeli!

Dåvitsin laidun on täydellinen paikka kesäiselle metsäretkelle ja eläinystävät upea bonus sen päälle 💕

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s