Luksusta Lilla Robertsissa, hätävarayöpaikka Hotel Arthurista

Sain ulosheittolahjaksi suorahakumaailmasta lahjakortin Lilla Robertsiin. Viime viikonloppuna ei ollut mitään menoa, joten pistimme lahjakortin käyttöön. Koska lahjakortin huoneet (Comfort) olivat loppuunvaratut, sijoitin 30 e omaa rahaa huoneluokan korotukseen (Style).

Lilla Roberts sijaitsee nimensä mukaisesti Pikku Roballa ja kuuluu Kämp Groupiin. Kyseessä on yksi Helsingin parhaista hotelleista ja se kyllä näkyi ja tuntui 😍 Hotellin sisustus on tyylikäs ja rohkea, palvelu erinomaista ja kaikki vähän paremmin.

Vielä paremmin olivat asiat aamupalalla, tuolla hotelliyöpymisten tärkeimmällä mittapuulla. Katajagraavattua lohta, aroniasimaa, chiavanukasta, itse leivottua leipää, Klaus Haapaniemen Tanssi-kahvikupit… kahvi ei ollut kummoista – ehkä toisaalta hyväkin niin, muuten aamiainen olisi ollut jo liian hyvä 😀

Lilla Roberts on kauniiden nuorten ihmisten hotelli, mutta ei sarjassaan mitenkään ärsyttävä, pörröpäälläkin oli kotoisa olo.

Sängyssäkin riitti kokoa.

Toisena ääripäänä piti sitten arkisena torstai-iltana käydä kokeilemassa ’rupunen paska’, kuten minä asian tykkään ilmaista – Hotel Arthur. Arthur lie tunnetuin halpa hotelli Helsingin keskusta-alueella. Ysärille jumahtanut nuhjutönö, jossa viettää halvalla yön ja pääsee nopeasti pois, kiitos loistavien kulkuyhteyksien. Jos repsottavat ovet, irronneet pyyhetelineet ja elähtäneet tekstiilit eivät haittaa, on Arthur hintansa ja sijaintinsa suhteen ok valinta. Lomakohteeksi en kuitenkaan suosittele. Samassa hintaluokassa pyörivä Helka on ehdottomasti parempi valinta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s