Scandic Aviacongress

Yleensä käytämme lentokenttähotelleina Helsinki-Vantaan alueella olevia hotelleja. Tällä kertaa kuitenkin huomasimme hotellintarpeen niin myöhään, että kenttähotellit (Glo, Scandic ja Hilton) olivat hinnankiroissaan. Pienen scouttauksen jälkeen päädyimme siten varaamaan yön Scandic Aviacongressista. Scandic Aviacongress ja Scandic Aviapolis ovat Jumbon kupeessa vierekkäin olevat hotellit, joista molemmista on n. 5 min maksuton bussimatka kentälle.

Sunnuntai-iltana Aviacongress oli erittäin rauhallinen. Ravintolan menu oli supistettu yhteen salaattiin, kahteen hampurilaiseen ja illallisbuffetiin. Me valitsinme 24,90 maksaneen buffetin (paistia punaviinikastikkeessa, valkosipulikermaperunoita, uunilohta, salaatteja), joka oli mitä mainioin iltaruoka. Ennen illallista vietimme tunnin hotellin sauna- ja uima-allasosastolla ainoina vieraina. Altaan vesi oli KYLMÄÄ, mutta sessio itsessään kovin rentouttava.

Aamiaista Aviacongress tarjoaa klo 04 alkaen, tärkeä piirre lentokenttähotellissa. Bussi kentälle kulkee 20 min välein ja ainakin tänä kauniina maanantaina bussi kulki minuutilleen aikataulussa.

Aviacongress on siisti ja rauhallinen hotelli, josta on helppo siirtymä kentälle! 🙂 Huone 718 oli mahtava ja sänky VALTAVA. Vesikiertopatteri lotisi hieman häiritsevästi ja ilmastointi on hotelleissa lähes poikkeuksetta liian kova, mutta näistä selvittiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s