Glitter in my veins

Käytiin äitin kanssa kattomassa Mamma Mia: Here We Go Again! Leffa oli aika skeida, mutta vauvelipojista Josh Dylan pitkillä hiuksilla oli melko kuuma ja siten mun lempikohtaus oli Why Does It Have To Be Me.

No mutta, asiaan: oon viime aikoina sijoittanut pinkkeihin kenkiin. Jotenkin multa onnistui menemään Converse x Hello Kitty lanseeraus täysin ohi ja siksi kun heräsin haluamaan näitä pinkkejä unelmia, oli kokolaiva jo melkolailla seilannut. Conversen omasta kaupasta onneks löytyi koossa 39,5 joka käy mulle aivan hyvin – mun Converset vaihtelee 38 ja 40 väliä ja kaikki on hyviä 🤣

Lisäksi sijoitin pitkän pohdinnan jälkeen elämäni ekoihin Dr. Martenseihin. Nää oli mun kenkämäärissä toisiks kalleimmat popot (Parikat on kalleimmat) ja siksi pitkään pohdin hankintaa. Onneksi kaverit kannusti, koska nää on IHANAT!! Noudatin internetin viisaiden ohjeita ja otin omaa kokoa yhtä isommat, eli koon 40. Perfect.

Peace out and think pink!

-Elshey

PS otsikkokuvan rotsi on Lazyoafilta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s