Kolmekymppisten karkkibuffet

Pidin elokuun alkupuolella kolmekymppiseni kasariteemalla. Koska tarjoiluiden miettiminen on vähintään yhtä kivaa kuin itse juhliminen, päätin elsamaisesti vetää homman överiksi ja järjestää karkkibuffetin. Buffahan ei sinänsä liittynyt kasariteemaan mitenkään, mutta olihan se mahtavaa ostaa tällainen määrä mässyä.

Pieni varoitus: n. 30 ihmistä EI syö 40 kg karkkia, joten varmista överimässäilyjuhlien jälkeen, että karkeille on myös ottajia. Itsellä tässä suurena apuna olivat mahtavat työkaverit, jotka urhoollisesti tuhosivat karkkeja viikosta toiseen. ❤

IMG_0743IMG_0746IMG_0747

Karkit tilasin Urjalan Makeistukusta, Maxikarkista, Verkkokauppa.comista sekä Karkkikujalta. 

Kasariteema näkyi paremmin porukan pukeutumisessa ja koitin muissa tarjoiluissa myös elää teeman mukaisesti niin tarjoiluiden näön kuin tyylinkin puolesta (nakkisiili ja keikauskakku eivät ole enää niin arkipäivää nykyään :D)

IMG_9538IMG_9539IMG_9540IMG_9542IMG_9543

IMG_0749

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s