Teras Beach ja ikuinen kesä

Tänään koulutusmatkan lomassa pääsin Tallinnan Teras Beachille viettämään pari tuntia hiekkaa varpaiden välissä +26 asteessa, taivaallista! Kyseessä on Biitsi.fi -yrittäjien uusin toimipiste Tallinnassa (seuraavaksi valmistuukin Pasilan Triplaan Surf Beach). Teras Beachilla on 3 täysmittaista biitsikenttää, vitivalkoinen lämmin hiekka – ja toki baari! Yläkerrassa oli suihkut, pukeutumistilat ja törkeän hieno sauna!

Nuoruusvuosien lentopalloharrastuksesta mieleen oli jäänyt syötöt ja niitä sainkin muutaman ässänä kenttään, muuten oma pelini ei ollut kyllä kehumisen arvoista – tila sen sijaan oli!

Teras Beachilla bileet pystyy järjestää jopa 800:lle, mutta kentän voi varata pienikin porukka. Vastaava konseptihan löytyy Salmisaaresta. Kengät pois ja varpaat hiekkaan, suosittelen! Beach volley on lajina vaikea, mutta ihana! Hiki virtasi ja hauskaa oli.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s