Helsinki-Vantaan Glo

Välillä on naurettavan aikaisia lentoja. Silloin on kiva olla mahdollisimman lähellä kenttää aamu(yö)n tunteina. Tällaiseen tilanteeseen suosittelen lämpimästi Helsinki-Vantaan kakkosterminaalissa sijaitsevaa Glo-hotellia. Kokonaan maan alla sijaitseva (ja siten ikkunaton) hotelli sijaitsee kakkosterminaalin sisällä ja on siten ehdottomasti nopein tapa päästä unesta koneeseen.

Hotelli huomioi kaikenlaiset lentoajat ja jos oma lentosi lähtee niin, ettet hotellin omaan aamiaisbuffetiin ehdi, voit nauttia suppeamman aamiaisbuffetin portin 29 vieressä O’Learysissa tai napata Grab and Go (käänsin tän ’Pasko ja mäne) aamiaisen valikoimasta lentokentän kahviloita.

Two very enthusiastic thumbs up, fine holiday fun!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s