(The) Taco Bell (Jar)

Taco Bellin ilmestyttyä Suomeen, olivat jonot pari kuukautta melkolailla sietämättömät – pikaruoan takia en minäkään roiku hyytävässä marrassateessa Kalevankadulla. Ison Omenan Taco Bellissä oli hurjat jonot joulun välipäivinäkin. Hyvä toki uudelle tulokkaalle, vastaanotto on selvästi ollut hyvä, kuriositeettimielessä kokeilijoita on löytynyt riittämiin.

Me päätimme iskeä entisen kollegan kanssa tacoilemaan prime timen ulkopuolella – tammikuisena keskiviikkona klo 12:30. Asiakkaita riitti Helsingin Kalevankadun putiikissa silloinkin, muttei haitaksi asti näin lounastajan näkökulmasta.

Ideana Taco Bellissä on erilaiset tex mex -mätöt aterioiksi ja valmiiksi annoksiksi tuotteistettuina. Listalta löytyy pehmeitä ja kovia tacoja, nachoja, burritoita ja muita moisia.

Minä valitsin tacoaterian (kaksi pehmeää tacoa) ranskiksilla, kaveri kallistui burritoon. Lisäksi tilasimme lisäeurolla aterian kanssa valitsemillemme ranskiksille kastikekombon. Aterialle hintaa tuli hintsun verran alle kympin.

Jos ei tykkää tehdä päätöksiä ja kammoksuu siten esim. Subwayta, voi Taco Bellkin puistatuttaa – ateriaan kun pitää valita tuotteen muoto (pehmeät vai kovat tacot, burrito…), protsku (jauheliha, kana, kasvis…), lisuke (ranut, nachot, salaatti) ym. Juoman sai ottaa itse hanasta, sitä ei tarvinnut heti päättää!

Ruoka oli oikein toimivaa texmex-mättöä ja ranskisten mauste aivan ihanaa. Miinuksia todella sotkuisesta ravintolasalista – henkilöresurssit eivät taida vielä aivan riittää kysynnälle.

All in all toimivaa pikaruokaa, jota mieluusti syön uudestaankin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s