Hotel Continental Barcelona

Kävimme joulukuisella pikapyrähdyksellä katsastamassa Barcelonan, kun kumpikaan ei ollut tuonne Gaudin ihmemaahan matkoillaan kerennyt.

Olin varannut meille alunperin hotelliksi Hotel Ronda Housen, mutta koska saimme uuden työni myötä aihetta juhlaan, päivitin meidät Ramblasin paremmalle puolelle Hotel Continental Barcelonaan. Hotelli oli omien sivujensa kautta Hotels.comia halvempi, joten varasin suoraan hotellilta. Tämän ratkaisun suosion huomasi hotellilla, jonka wifin nimi viittasi seuraavaan kertaan ja salasana suoraanvaraamiseen 😀 Huoneessa meitä odotti myös pullollinen cavaa jäissä kunnioittamassa hienoa hotelliltavarausratkaisuamme.

Hotellin sijainti oli LOISTAVA – Ramblasin yläpäässä, toisella puolella tietä iso Carrefour, suoraan hotellin alhaalta pääsi pujottelemaan vanhan kaupungin kaduille.

Hotelli itsessään oli just niin supersöpö kuin kuvat antavat kertoakin: samaa kukikasta kangastapettia lattiasta kattoon. Hotellilla oli myös 24/7 buffet, josta sai limpparia, olutta, viiniä ja pikkusuolaisia ja -makeita.

Enempää en olisi itse osannut lyhyen kaupunkiloman hotellilta vaatia ja suosittelenkin Continentalia lämpimästi. Rappukäytävä oli melkolailla rupuinen ja hissi toimi vähän niin ja näin, mutta sisällä kaikki oli kohdillaan. Oli ihana omalta pikkuparvekkeelta pällistellä Ramblasin elämää. Pisteitä myös hotellin viehättävästä sisäpihasta ja huoneen neliöistä sekä kylpyammeesta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s