Joulukalenteri #13

KATHLEEN: It’s coming on Christmas, they’re cutting down trees. Do you know that Joni Mitchell song? ”I wish I had a river I could skate away on?” It’s such a sad song, and not really about Christmas at all, but I was thinking about it tonight as I was decorating my Christmas tree and unwrapping funky ornaments made of Popsicle sticks, and missing my mother so much I almost couldn’t breathe.

-You’ve Got Mail

Sinulle on Postia on yks mun suosikkielokuvista romanttisten elokuvien genressä. En nyt osaa vielä samastua Kathleenin äidinkaipuuseen kun saan viettää joulua äidin ja mummin kanssa, mutta leffa on ihana ja Riverissä kaunis tunnelma.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s