Korkea(tee)kulttuuria

Kun hyvä Afternoon Tea putki on ollut menossa niin kannattaahan sitä jatkaa! Tällä kertaa nelikirjaimiset neidit päätyivät kokeilemaan Ateneum Bistron tarjontaa.

Kokeilluista kerrostarjotinhetkistä oli Ateneum edullisin – 25 e / 2 hlö, Helsinkilounaanhinta per pää siis! Setti sisälsi reilun herkkutarjottimen ja kaksi pannullista teetä – me valitsimme klassisen Assamin sekä kukkean Arabian yöt -teen, joka oli mustan ja vihreän sekoitus.

Perinteisiä skonsseja ei Ateneumin teellä tarjoiltu, eikä niitä kaivannutkaan. Tarjottimella oli suolaista piirakkaa, kolme erilaista tummaa leipää (lohi, skågen ja paahtopaisti), kakkupala, macaroon ja konvehteja. Kerrankin riittävästi (HYVÄÄ) suolaista, jes, raati kiittää. Komea kakkupala oli myös positiivinen yllätys.

Tilana Ateneum Bistro ei aisteja hivele – kakofonia on komia, tila kolkohko ja HM Homen astiat huvittivat. Hintalaatusuhde oli kuitenkin enemmän kuin kohdillaan, joten mikäs tässä ollessa, two thumbs up.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s