The girl in the (iron) cloth mask!

Pari viikkoa sitten törmäsin Egon tiskidisplayllä Kocostarin naamioihin. Kasvonaamion skippasin kun kankaisia naamioita oon käyttänyt muutenkin paljon, mutta kosteuttavat jalka- ja käsinaamiot kiehtoivat konseptina ja pääsivät siten mukanani kotiin. En aiemmin jaksanut kokeilla näitä kun ajatus vaikutti sotkuiselta. Tänään kuitenkin mökkisaunan jälkeen rohkaistuin kokeilemaan. Toisin kuin kankaiset kasvonaamiot, nämä käsi- ja jalkanaamiot ovat ’ulkopuolelta’ kuivia ja mahdollistavat siten mm. kävelyn ja kännykän räpläämisen – kaiken millä on merkitystä 😉 Homma ei siten ole sotkuista, vaikka näin ennakkoluuloni uskoivat. Käsinaamiot ovat isot hanskat, joissa on varressa on pieni tarra kiristystä varten. Jalkavastaavat ovat samalla konseptilla sukkamalliset. Maskit tassuihin, 20 min niistä nautiskelua (ei tuntunut hiostavilta!), lopun mönjän hierominen ihoon ja johan on kivan kosteutettu olo. Kosmetiikka lupauksineen ei sinänsä mua niin kiinnosta, joten en nyt ala selittämään (tai itse edes lukemaan) miksi nämä toimisivat, mitkä ovat vaikuttavat aineet ym. Mun mielestä tää oli kätevämpää kuin rasvaaminen, siinä on mulle syytä riittämiin käyttää näitä! 😀 Kaverina käytin Garnierin nassumaskin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s