High time for high tea!

Tein jo jokin aika päätöksen siitä, että aina kun joku pyytää mua tekemään kanssaan jotain, vastaan ”kyllä” ja sovin heti tarkemman aikataulun. Mulla ei oo paljoa kavereita, joten ei oo todellakaan varaa sanoa ”ei” jos joku joskus jotain mun kanssa tahtoo tehdä. En toki siis haluakaan sanoa ei, joskus vaan meinaa laiskuus ja pitkät työmatkat viedä voiton.

Enikeis, negaaminen sikseen, viime viikon keskiviikkona kävimme ystäväni kanssa seuraavan keskustelun (mun kissakahvilahypetyksen jälkeen):

Ystävä: ”Hei! Ehittäiskö joskus mennä Salutorgetin afternoon tea:lle?”
Elsa: ”Ooo vähänkö se ois cool. Kaikki mihi voi varata pöydän sopii mulle.”

Paria minuuttia myöhemmin meillä oli pöytävaraus tiistaille 12.9. klo 16:30. Hommahan toimii siis niin, että pöytävaraus tehdään Salutorgetin sivuilta ja pompitaan sitten paikan päälle popsimaan. Hinta on 23,50 e / hlö ja se sisältää tarjoilutornin sekä pannullisen teetä. Artikkelikuvan torni on meille kahdelle. Tarjoiluista on myös vegaaninen vaihtoehto ja muutenkin erikoisruokavaliot tiedusteltiin heti alkuunsa, hyvä niin!
Tarjoilutorni oli kolmekerroksinen: alhaalla pikkusuolaiset, keskellä harmaan alueen herkut (kuten skonssit) ja ylhäällä sitten pikkumakeat.
afternoon8afternoon9afternoon10
Teevalikoima oli riittävän laaja (minä valitsin Söderblandningin, Ystävä Darjeelingin), herkkutarjottimen valikoima lähes liiankin laaja (tuli ähky, sellanen tyylikäs ähky). Suosittelen lämpimästi korvaamaan illallisen afternoon tealla, nälkä kun ei setin jälkeen päässyt painamaan.
afternoon3
Miljöönä Salutorget on äärimmäisen miellyttävä ja palvelu pelasi mitä mainioimmin – ”onko täällä kaikki hyvin” kyselyä sai kuulla ennemmin liikaa kuin liian vähän. Toisaalta, hyvä näin, koska tuli sitten tilattua toinen pannullinen teetäkin, kun tarjoilija niin usein meidän pöydän kohdalla hiippaili.
afternoon1afternoon2afternoon4

Todellakin hintansa väärtti kokonaisuus ja erittäin toimiva konsepti, hieman hifimpi tapa nähdä kaveria kahvikupillisen ääressä (ilman sitä kahvikupillista, tosin). Kannattaa kokeilla, ihan jo Salutorgetin pompöösien vessojenkin vuoksi!

Kiitos Ystävä seurasta, seuraavan kerran sitten Kämpin (Kemp, Tsemp!) vastaavalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s