Kaunista, kestävää, kehittävää – kivaa!

Facebook – tuo kaupallisia näkökantojani avartava media – johdatti minut muutaman mutkan kautta vastaperustettuun Van Merryn -lelukauppaan.

”Van Merrynillä tärkeintä on, että lapset saavat leikkiä leluilla, jotka kestävät koko lapsuuden aina jopa heidän lapsilleen asti. Tavoitteenamme on rakentaa kaunista ympäristöä, jossa lapset voivat kasvaa toiset ihmiset ja ympäristön huomioon ottaviksi ja itsevarmoiksi aikuisiksi. Tämä kaikki alkaa siitä, millaisia arvoja heidän ensimmäiset leikkikalunsa viestittävät.”

Jo sivujen tyylitelty, pelkistetty ilme sai minut ihastumaan. En itse ole ehkä parasta kohdeyleisöä näin lapsettomana ihmisenä, mutta eipä tuo estä minua leluista – etenkään erityisen kauniista sellaisista – innostumaan. Pienen selailun jälkeen päädyin ”modernit pehmolelut” -osioon tutkailemaan ihania Noodolleja. Siitähän se valinnanvaikeus sitten alkoikin – yksi uusi ystävä sopisi hyvin sohvalle tuomaan pehmeyttä muuten niin kovaan arkeen.

Pitkän valintaprosessin jälkeen päädyin valitsemaan uudeksi ystäväkseni Keikarin. Tämä rusettikaulainen herrasmiespehmolelu vetosi minuun tyylitajullaan.

Äsken sain noutaa tämän parikymmentäsenttisen uuden pehmeän nukkapintaisen seuralaiseni Postin pakettiautomaatista ja voi pojat, HÄN ON HURMAAVA. Keikarin pinta on aivan ihanan pehmeä, ompelutyö tarkkaa ja yksityiskohdat laadukkaita. Töpöhäntä varmasti päätyisi pienemmällä suuhun tutkittavaksi, itse koitan tutustumisen tätä astetta vältellä.

vanmerryn2vanmerryn3vanmerryn1

Jos toivot (lapsesi) leluilta laadun lisäksi myös tyyliä – ja yksilöllisyyttä – on Van Merryn sinun lelukauppasi. Sukella Kapteeni Andrew Van Merrynin mukana laadukkaiden lelujen maailmaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s