Levainin aamupala

Ennen kesälomien alkua kävimme kollegoiden kanssa testaamassa Punavuoren uuden helmen, Levainin. Tämä BW-Restaurantsin ”Punavuoren olohuone” on lyhyessä ajassa noussut huimaan maineeseen hittituotteensa, avokadoleivän, vuoksi.

Vielä alkukesästä avokadoleipä oli vain yksi aamiaistuote listalla, jonka itsekin päädyin kera smoothien ja latten valitsemaan. (Vaihtoehtona olisi ollut myös mm. jugurttiannos). Herkkuahan tuo konstailematon komeus oli: täydellisen kypsää, sopivan ohueksi viipaloitua avokadoa Levainin oman paahtoleivän päällä, höystettynä seesaminsiemenillä.

Kahvikin oli ihanaa!

Kannattaa suunnata Punavuoreen kiireettömälle aamiaiselle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s