Helsinki-Vantaan Flypark

Kesälomamme Kreikanmatkan ajaksi päätimme ensimmäistä kertaa yhdessäolomme aikana mennä kentälle julkisten sijaan autolla ja siten jättää auton viikoksi kentän läheisyyteen parkkiin.

Olin elänyt siinä uskossa, että lentokentän pitkäaikaispysäköinnit ovat kalliita ja vaikeasti saavutettavissa. Oh boy was I wrong. Otin parkkiasian töissä puheeksi ja esimieheni kertoi erittäin positiivisista kokemuksistaan Flyparkista.

Otin vinkistä vaarin ja tsekkasin Flyparkin saitin. Muutamaa minuuttia myöhemmin olinkin jo varannut meille viikon pysäköinnin Comfort-paketilla sekä lisäksi auton ulkopesun ja kevytvahauksen sekä – miten mahtavaa – KATSASTUKSEN! Viime vuonna jätin katsastuksen miehen hommaksi ja hommahan hoitui pari viikkoa myöhässä, tänä vuonna en halunnut ottaa samaa riskiä.

Flyparkin verkkopalvelu oli todella helppokäyttöinen. Tarvitsi vain

  • Syöttöä auton ja omistajan tiedot (rekkari ja yhteystiedot)
  • Lentoyhtiö ja lennon lähtö- ja saapumisaika
  • Klikkailla listalta halutut lisäpalvelut
  • Maksaa

Lähtöpäivänä syötin kotona navigaattoriin Flyparkin osoitteen ja hurruttelin menemään. Paikalle saa mennä hyvissä ajoin, palveluun ei ole määritelty mitään saat-tulla-aikaisintaan-kaksi-tuntia-ennen-lennon-lähtöä -klausuuleita.

Comfort-paketti on nimensä mukaisesti mukava: auto ajettiin Flyparkin infopisteelle, jossa auto ja avaimet (mahtavaa!!) jätettiin infopisteen henkilön haltuun. Tästä hypättiin sitten matkatavaroiden kanssa Flyparkin minibussiin, jolla ajeltiin n. 5 min terminaalin ovelle.

Kotiinpalatessa laitettiin tekstiviesti Flyparkille kun matkatavarat oli saatu ja tadaa, kyyti oli taas odottamassa kohti parkkia. Siellä automme odotti meitä puhtaana ja katsastettuna. Hintaa viikon parkille pesuineen ja katsastuksineen tuli reilut 120 e.

Täydet viisi tähteä Flyparkille – aion käyttää jatkossakin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s