Latvia Beerfest

Helatorstaisella Riianreissullamme saimme iloksemme huomata, että vierailumme aikana kaupunkia koristaa myös Latvia Beerfest. Vastaavia pienpanimofestareita järjestetään Suomessakin, mutta täällä en streittarina ole noihin tilaisuuksiin kaivannut.

Koska oltiin lomalla ja miehelle olut maistuu, päätimme tsekata festarimeiningin Latvia-style – ja saimme yllättyä todella positiivisesti. Festarialueella oli useita kymmeniä isompien ja pienempien panimoiden pisteitä, hyvin käyttäytyvää kansaa, ihana sää, iloinen meininki ja hyvän juoman lisäksi valtavat valikoimat ruokaa pikkusuolaisista isoihin annoksiin.

Festarialueelle sisään maksoi 2 euroa per pää. Sen lisäksi 2 dl komia festarituoppi maksoi 3,5 euroa – tuopin sai lopuksi mukaansa tai pantin takaisin. Festarituopin idea on siis se, että tuopin voi täyttää millä tahansa kojulla yhdellä (!!!!) eurolla. Melko mahtavaa! ^^

2017-05-26 17.40.092017-05-26 17.34.272017-05-26 17.16.422017-05-26 17.13.20

Jos liikut Riiassa toukokuun loppupuolella, on olutfestivaali ehdottomasti käymisen arvoinen tilaisuus!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s