Kakkugallerian Kakkubuffet

Kakuttaako? Ei hätää, ratkaisu on lähellä! 

Ihana kollegani Saana keksi, että meidän pitäisi käydä pitkästä aikaa yhdessä jossain. Paikaksi valikoitui helpon pähkäilyn päätteeksi Fredrikinkadun Kakkugalleria siellä tarjottavan Kakkubuffetin vuoksi. Kakkubuffetia tarjoillaan myös Itiksen Kakkugalleriassa. 

Kakkubuffet on konseptina hieman erilainen kuin nimi antaisi olettaa, joskin se kyllä lunastaa nimensä antaman lupauksen: 

12,50 e maksava buffet sisältää kupillisen kahvia tai teetä sekä vitriinistä niin paljon kakkua kuin jaksat nauttia (tai mättää, tyyli on vapaa!). Kahdella eurolla lisää voi juoman vaihtaa limuun tai erikoiskahviin. Vettä on tarjolla maksutta. 

Kakkuja ei oteta itse mistään sotkuisesta ja kaoottisesta (ja allergikoille kontaminoituneesta) pöydästä, vaan ne ovat siististi vitriinissä, josta myyjä niitä lautaselle antaa – max. 3 palaa kerralla, mutta kertojen määriä ei ole rajoitettu. Palat ovat puolikkaita Kakkugallerian normaaleista kakkupaloista, jotta kävijä jalsaa halutessaan maistella mahd. montaa makua! 

Minä otin kakkujeni kaveriksi raikkaan vihreän kaktusteen, kollega lempeän latten. 

Erilaisia kakkuja ja torttuja oli vitriinissä tällä kertaa viittätoista, lisäksi alarivistä bongasimme vielä mm. tuulihattuja. Vegaaneillekin oli oma kakkunsa! Vitriinistä löytyi suklaakakkuja, juustokakkuja, torttuja – kaikenlaisia kakkusia! 


Kakkubuffet on erilainen ja ohjelmallinen tapa käydä vaikkapa töiden jälkeen kaverin kanssa kahvilla. Hintalaatusuhde kohdallaan ja makeannälkää ei varmasti jää! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s