Krokotiilia ja pontikkaa

Helatorstaisella Riianreissullamme (mä niiiiiin haluaisin sanoa Riikanreissullamme) etsimme ensimmäiselle illalle jotain kivaa paikallista ravintolaa syrjässä vanhan kaupungin ytimisestä.

Metsästyksemme sujui erinomaisesti: päädyimme jenkkidineriin niin keskelle turistialuetta kuin olla vaan voi!

Kyseessä on kovin värikäs American Diner nimeltä MOONshine, jossa sisustus kostuu mm. autoista, bensapumpuista ja rockabillyjulisteista. Hyvä musiikki soi melko kovalla ja listalta löytyy mm. purilaista ja pirtelöitä.

Riika1

Listaa lukiessamme tuli tilauspäätökset tehtyä nopeasti: krokotiilipurilainen minulle (kun olin ensin varmistanut, että kyseessä on siis oikeasti krokotiili, eikä ainoastaan erikoinen annosnimi), grillattua tonnikalaa herralle.

Krokotiilipurilaisen pihvi koostui 75 % krokosta, 25 % kanasta. Maku oli jotain vahvan valkolihaisen kalan ja riistalinnun väliltä, jännä kokemus. Veikkaisin, että melko vähärasvainen ja proteiinipitoinen liha – en nyt jaksanut asiaa kummemmin tutkia. Toki purilainen itsessään oli kevyestä kaukana, etenkin kun se tarjoiltiin täydellisen tirisevien ranujen kanssa.

Herran tonnikala-annos oli paljon tyylikäämpi: pinkiksi sisältä jätetty tonnikalapihvi (purrrfect), bulguria ja sitruunavoikastike!

Riika2Riika3

Riika5

Jälkiruoaksi popsimme kimpassa Mars-pirtelön.

Riika4

Moonshine on piristävä paikka keskellä Riian tyylikkyyttä! Kannattaa mennä rohkealla mielellä ja shottihimoisena – niitä kun myydään laudoittain.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s