Bubble Waffle Riika

Meidän äskeinen Riian reissu oli ruokapaikkavalinnoiltaan sillä tavalla hassu, että ei taidettu käydä oikein missään peripaikallisessa mestassa syömässä. Sen sijaan mentiin (minne haluttiin!) mielenkiintoisten ruokien perässä.

Yksi mielenkiintoisimmista ennalta selvittämistäni paikoista oli Bubble Waffle, joka nimensä mukaisesti tarjoaa vohveleita, jotka valmistetaan erityispannulla hassun kuplaiseen muotoon.

Paikka on melkolailla vanhan kaupungin ytimessä (Audēju iela 10, Centra rajons, Rīga, LV-1050, Latvia). Sisustus henkii vanhankaupungin meiningin vastaisesti kovin modernia vibaa kirkkaine väreineen ja tekstiseinineen. Penkitkään eivät olleet perinteiset vaan kuminauharakenteiset keinusohvat ja -tuolit.

2017-05-26 18.48.22

Bubble Waffleita sai sekä suolaisin että makein täytteen. Ensimmäisellä kerralla kävimme siellä iltapalalla, joten minä otin kylmäsavulohitäytteisen ja herraseura kinkku-juustotäytteisen. Omassani vohveli itsessään oli maustamaton, herralla senkin sekaan oli leivottu sieniä.

2017-05-26 19.18.43

Tokalla kertaa otin perinteisimmän annoksen: vohveli nutellalla ja banaanilla. Tässä tapauksessa vohvelitaikinaan oli sekoitettu vadelmaa ja kypsä vohveli sitten täytettiin nutellalla – sisään kokonainen banaani. Melko täyttävä jälkiruoaksi 😀

2017-05-27 20.35.15

Vohvelit ovat aina vohveleita, Bubble Waffle on vaan keskinyt leipoa ne eri tavalla, sekoittaa välillä taikinaan yllätyksiä ja brändännyt bisneksensä hyvin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s