And we lived beneath the waves

Oletko kuullut Lego Ideas -sivustosta? Et varmaankaan ole, etenkään, jos Legot ei kiinnosta pätkääkään. (Mitä, onko olemassa joku joka EI innostu Legoista? What’s wrong with you?) Lego Ideas on Legon portaali, jossa harrastajat voivat esitellä omia Legorakennelmiaan ja -ideoitaan muille ja muut voivat sitten antaa rakennelmille kannatusta niin, että hommelit saattaisivat päästä joskus vaikka tuotantoon.

Ideat saavat sitä enemmän esilläoloaikaa palvelussa, mitä enemmän tukijoita ne saavat. 10 000 tukijan rajan täytyttyä ottaa Lego idean arviointivaiheeseen, josta työ päätyy sitten muokkauksien (ja usein myös lisenssineuvotteluiden jälkeen) tuotantoon – tai hylkyyn.

Törmäsin itse portaaliin viime joulun alla, kun etsin itselleni jotain kivaa puuhaa mökille pitkiksi pyhiksi. Löysin Yellow Submarine Legon, joka on ponnahtanut tuotantoon nimenomaan kyseisen palvelun kautta.

Kyseistä keltaista alusta saa Suomessa mm. Verkkokauppa.comista, ulkomailta löytyy hieman halvemmalla suoraan Legon omasta kaupasta tai esim. Amazonin ja eBayn kautta.

Kaunis, laadukas, tarkkaan harkittu ja alkuperäänsä kunnioittava lelu. Kokoamiseen meni meikätytöltä pari tuntia. Lisää tällaisia, kiitos ❤

PS Tällä hetkellä seuraan innoissani jo tukemaani Luke’s Diner -projektia Lego Ideasissa. Jos olet Gilmore Girls -fani, käy ihmeessä antamasi tukesi tälle luomukselle. Tukeminen ei maksa mitään.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s