Tampereen Solo Sokos Hotel Torni

Työni puolesta oon saanut yöpyä ympäri Suomen ja pääosin hotellit pääkaupunkiseudun ulkopuolella ovat kelpoja, mutta tylsiä, muutamaa helmeä lukuunottamatta.

Tampereen Torni on sellainen kruununjalokivi, että päihitti mun kirjoissa useimmat Helsinginkin hotellit.

Työmatkaa varten olin varannut porukallemme huoneet ylemmistä kerroksista. Omani oli 20. kerroksessa (ja KULMASSA!!!), kollegoilla 21. ja 23. kerroksissa.


Kavereiden huoneissa en käynyt, mutta yhtä hyvää palautetta sain heiltä kuin mitä omasta huoneestani annoin. Tornin huoneet ovat TODELLA hyvännäköisiä, tyylikkäitä, rohkeita… Betonilaattaa on jätetty rohkeasti esille, on väriä, graafisia linjoja, rohkeita ideoita, paikallista taidetta, laadukkaita design-kalusteita – ja näköala! Kuten tosiaan mainitsinkin, oma huoneeni oli kulmahuone, jossa oli ikkunat kahteen suuntaan Tamperetta, molemmat järvet näkyivät! Koska huoneessa oli vedenkeitin ja kapselikeitin sekä mm. kylpytakit ja 6 tyynyä, oli mun älyttömän vaikea luopua huoneesta ensin illallisen ja sitten aamupalan ajaksi.

Torni on upouusi ja sen huomaa niin tyylistä kuin ekologisista ratkaisuistakin. Vessassa ja suihkussa oli liiketunnistin valot, vedenpaine oli nykystandardien mukainen. Hyvä niin!

Jo aulaan astuttaessa harkittu kokonaisuus huokuu tyyliä, modernia glamouria. Erityiskiitos meikätytöltä hyvän palvelun lisäksi VÄREISTÄ! Niitä sais muuallakin käyttää näin paljon ja rohkeasti.Kokoustelun osalta halusimme olla korkealla, joten maatason kokoushuoneiden sijaan varasimme 17. kerroksen Loungen, joka muuten on ylempien kerrosten asukkaiden työskentelytila. Loungesta oli (tottakai) upeat näkymät yli Tampereen. Tilassa oli useita erilaisia työskentelypisteitä sekä iso telkkari liitoksineen kokoustamista helpottamaan. Mahtava mesta tämäkin!


Koko reissulla aikoa moitittava asia ei liittynyt hotelliin tai asiaan, johon hotelli voisi vaikuttaa. Tullitorin parkkihalli oli aivan kamala paikka – ruudut aivan liian ahtaita, kuten koko halli muutenkin. Jos mulla oli ongelmia mahduttaa miniautoni ruutuun niin miten sitten kansa katumaastureineen? Kollegat tuskailivat samaa.
Voin kyllä sanoa tämän tulleen yhdeksi lempihotelleistani ja suunnittelen jo paluuta kesällä, täytyy tarjota miehellekin Tornielämys!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s