Kukkuluuruu Kalastajatorpalta! 

Pari viikonloppua taaksepäin juhlistimme mieheni syntymäpäiviä Hilton Kalastajatorpalla.

Oon nähnyt Kalastajatorppan nimeä paljon pääosin erilaisten työtapahtumien yhteydessä, koska k.o. mestan kongressipuolella pidetään paljon ammatillisia koulutuksia, seminaareja, asiakastilaisuuksia ym. mutta mulla ei ollut itselläni mitään hajua siitä, millainen hotelli on kyseessä tai missä se edes sijaitsee.

Kalastajatorppahan koostuu kokonaisuutena paristakin rakennuksesta: hotellia löytyy parkkipaikka-aukion kahdelta puolelta ja lisäksi on jo mainittu kokouspuoli. Me varasimme huoneemme meren puolelta (Seaside Wing), jotta saimme nauttia tästä ihanasta miljööstä täysillä.

Aamiainen ja aula sijaitsevat samassa rakennuksessa keskenään, eri puolella kuin Seaside-siipi, jossa me yövyimme. Aula on näyttävä ja huokuu (mielestäni hyvällä tavalla) vanhan ajan henkeä marmorineen ja suurine kalusteineen. Vaikka tila on melko matala, kompensoi tilan avaruus sitä hyvin.Vaikka ilmeeltään Kalastajatorppa on aika kasari, käytävästä huoneeseen astuttua tuntui kuin olisi kadonnut Helsingistä ja tullut ihanalle Euroopanlomalle 🙂 lähes seinän kokoinen ikkuna toi meren huoneeseen eikä kaipuuta sängystä tai tuoliryhmästä ollut pois.

Huoneen otettuamme kävimme pällistelemässä rantaa ja uima-allas- ja saunaosastoa.


Perjantai-iltana ei uimassa tai saunoissa ollut tungosta. Lämpimämmillä säillä saunasta pääsee myös suoraan mereen. Tai no, lämpimämmillä ja lämpimämmillä, kävi pari lasta meressä tuona huhtikuisena iltanakin. Me emme pulikoimaan vaivautuneet!

 


Kalastajatorpan aamiainen nousi kattavan valikoimansa ja rauhallisen tunnelmansa kanssa meillä Helsingin hotellien kärkeen! Ja vaikka nimi Hilton kuulostaa kalliilta niin viikonloppuna vähän paremmankin huoneen meren puolelta sai satasella. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s