The Fools Who Dream.

Äiti kysyi vuoden alussa, josko mentäisiin yhdessä leffaan, kun hänellä oli yksi sarjalippu käyttämättä. Tottakai äitin kanssa leffaan haluaa! Leffaksi valikoitui La La Land ja päiväksi 15.2.2017.

Mä en yleensä katso leffojen trailereita tai lue arvosteluita ennen elokuvaan menoa – muodostan mieluummin omat mielipiteeni. Niitä nääs riittää! Joten tiesin tasan, että leffassa lauleskellaan ja pääosissa ovat Emma Stone (YES!) ja Ryan Gosling (YÄK).

Kyseessähän oli todella söpö lallattelu- ja tanssahtelupätkä, jota kantoi eteenpäin erinomaiset roolisuoritukset, mahtava lavastus ja puvustus sekä loistava musiikki. Elokuvan ehdottomasti huonointa antia meikätytön näkökulmasta oli käsikirjoitus, jossa tuntui, ettei oltu osattu päättää mihin suuntaan halutaan mennä. Kaks askelta eteenpäin, kolme taakse, yks eteen, yks taakse, kolme eteen, kaks taakse.

Kaikesta hypetyksestä huolimatta minulle La La Land oli ihan hyvä söpöstelypätkä, joka aiheutti viheltelyntäytteisen loppuillan. Kotisohvalla katsottuna olisin varmaan tylsistynyt kesken pätkän, leffassa jaksoi keskittyä tilanne- ja tunnelmakuvauksiin, lavasteisiin, pukuihin ja lauluihin. Tarinalla ei niin väliä.

Koska leffa on kerännyt hurjan määrän Oscar-ehdokkuuksia, lien tämän ”ei niin hyvä” -mielipiteeni kanssa yhtä väärässä kuin olen Oasis-inhonikin kanssa. Ei se mitään!

Oma suosikkikohtaukseni oli ehdottomasti Mian koe-esiintyminen Pariisissa kuvattavaan elokuvaan. Samastuin lyriikoihin hulluuteni osalta.

She told me:
”A bit of madness is key
To give us new colors to see
Who knows where it will lead us?
And that’s why they need us”

So bring on the rebels
The ripples from pebbles
The painters, and poets, and plays

And here’s to the fools who dream
Crazy as they may seem
Here’s to the hearts that break
Here’s to the mess we make

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s