SuperPark Vantaa kokoustajan näkökulmasta

Piiiiitkästä aikaa pääsin SuperParkiin – nyt vieläpä töiden merkeissä ja KOKO PÄIVÄKSI! Wheee! 

Vietimme eilen SuperPark Vantaalla yksitoistapäisen lakitiimimme toimintasuunnitelmapäivää. Päivän pointtina oli pistää toimintasuunnitelman asioille toteutusaikataulu ja vastuuhenkilöt – ja leikkiä! Daa!

Tilana meille oli varattu SuperLounge, joka oli mitä erinomaisin tila tällaiseen kokouspäivään. Kokoustilassa nautimme aamiaisen, jossa kahvin, teen ja mehujen lisäksi oli tuoreita hedelmiä ja leipäsiä. Meidän vegaanimmekin oli tajuttu huomioida kahvimaitoa myöten! Neukkarissa oli normaalin kokoustarpeiston lisäksi omat vessat, rennompi oleskelualue ja biljardipöytä.Aamupalan jälkeen siirryimme sählykaukaloon energisoivaan ohjattuun Fustra-treeniin, jossa mattojen lisäksi apuvälineiksi oli aseteltu palikat, pallurat ja pulikat (huomaa erinomainen terminologiani, voinko siirtyä suoraan Fustran nelostasolle?!). Tunnin treenissä opimme rauhalliseen tahtiin tuntemaan lihaksiamme, korjaamaan ryhtiämme ja tajuamaan, että joskus treenitahti voi olla reuhtomista rauhallisempi. 


Fustran jälkeen kokoustimme pari tuntia, lounastimme ravintola Robson’sissa ja kokoustimme vähän lisää. Robson’sin lounas oli erinomainen ja valikoima niin salaateissa kuin lämpimissäkin ruoissa laaja. Itse keskityin punajuuri-vuohenjuustosalaattiin ja pestorisottoon. Vegaanimme sai oman annoksen keittiöstä – jes!


Iltapäivällä koitti sitten lempiosuuteni: ohjatut kisailut kera SuperParkin leikittäjän! Olin ennakkoon valinnut meille lajeiksi

  • Rohkeat Rallikuskit (polkuautoviesti)
  • Baseball-tykki (baseball-osumia x/10)
  • Superskuuttaajat (kuinka pitkälle liut potkulaudalla yhdellä potkulla)
  • Pellehypyt (tyylilaji – hyppy trampalta foam-altaaseen)

Lisäksi tiimi kollektiivisesti valitsi yhdeksi lajiksi Golf-tykin (kuka lyö golf-palloa kovimmalla vauhdilla)


Leikki- ja kisailumieli löytyi tiimistä nopeasti ja taistelu yltyi tiukaksi. Joukkueidemme nimet olivat SuperAsbesti ja Urban Men. Ehdoton huipennus oli pellehypyt foam-altaaseen, joka innosti kansaa erityisesti – kollegani onnistui mm. lanseeraamaan upean hylje-hypyn. Myös baseball oli hitti. 

Kaiken kaikkiaan erinomainen päivä ja toimiva kokonaisuus! Kokoustajille suosittelen Fustraa päivän alkuun – meillä ainakin nosti kansan keskittymiskyvyn huippuunsa ja kokoustaminen sujui siten tehokkaasti ja harvinaisen hyvin aikataulussaan. 

Erityiskiitos rohkeille nuorille miehille, jotka skuuttiskaban jälkeen näyttivät meille, miten homma OLISI PITÄNYT tehdä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s