Kauhian sivistävä kauhukävely

Pääsin eilen ystäväni Heidin kanssa nauttimaan Helsingin Kauhujen Kävelystä, kun Heidin alkuperäinen seuralainen oli muussannut jalkansa eikä siten pystynyt kahta tuntia syysillassa taapertamaan.

Itse olen ottanut periaatteeksi sanoa kaikkeen KYLLÄ kun kysytään (jos siis vaan voin ja asia ei ole epämiellyttävä), joten sukelsin ilolla tuntemattomaan.

Kyseessä on siis Happy Guide Helsingin järjestämä kävelylenkki, jossa lähdetään Katajanokalta Skattaa ja Krunaa kierrellen kohti keskustaa. Pimenevä syysilta, lehtien havina, hämyiset kadut ja jostain pimeydestä kuuluvat viisi aseen laukausta. Täydellinen elämys ❤ Hintalaatusuhde oli kerrassaan kohdillaan – kävelylenkin hinta oli 12,5 euroa ja siihen hintaan sai reilun kahden tunnin opastetun tallustelun pitkin Helsinkiä. Ilolla maksoin! (Tai no, en maksanut, kun kaveri maksoi, mutta OLISIN maksanut.)

En halua tässä paljastaa reittiä enkä opittuja asioita liikaa, joten tässä ilman sen kummempia jorinoita muutamia kuvanappauksiani reitin varrelta.

horrorwalk3horrorwalk2

PS Kävelyllä mainittiin mainio blogi meille salaliittoteorioita rakastaville, nimittäin Eliitin Esoteeriset Symbolit.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s