Tuhoa tämä kirja.

Wreck this Journal on Keri Smithin nerokas konsepti meille, jotka heitämme yleensä muistikirjat pois kolmen ensimmäisen sivun jälkeen, kun niistä ei tule tarpeeksi mageen näköisiä tai tuntuu, ettei ole mitään syvällistä ylöskirjattavaakaan. Kirjan on suomentanut (Tuhoa tämä kirja) Maria Lyytinen ja suomenkielisen laitoksen graafisen toteutuksen on tehnyt ihana Aino Sutinen.

Itse en ole elämässäni saanut yhtään päivä- tai muistikirjaa loppuun – itseasiassa en edes kalenteria. Teen mielestäni aina kirjaukset liian epäsiististi – tai liian tarkasti. Kirja/kalenteri on aina liian käyttämättömän näköinen – tai kenties liian tuhnuinen? Minkä tahansa syyn milloinkin keksin, menevät muistikirjat aina melko pikaisesti vaihtoon, kalenteritkin n. 6 kk välein kun uudet kalenterit tulevat myyntiin.

Tuhoa tämä kirja auttaa luomaan kaaosta – ja elämään sen kanssa. Kirjan jokaisella sivulla on tapa, jolla kirjaa tuhotaan entisestään. Kirjaa sotketaan, potkitaan, pudotellaan, kastellaan… MAHTAVAA! Kirjan aluksi siistiä ulkoasua saattaa ikävöidä hetken, kunnes osaa ihailla tuhon jälkiään.

Itselläni kirja on ollut perjantaista asti enkä muista, milloin olisin viihtynyt minkään paperituotoksen parissa näin pitkään.

Hintakaan ei päätä huimaa, Tuhoa tämä kirja on saatavilla Suomesta n. 10 euron hintaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s