Spotifyn uutuuskat(s)taus

Ah Spotify. Olet kokoajan enemmän ja enemmän hurjan 10 e / kk panostukseni arvoinen. Tai no, jos ihan tarkkoja ollaan, en itse maksa Premium-tilistäni mitään, koska meillä on perhetilaus, jota mies maksaa. Itse taas maksan sitten meidän Netflixin. Kätevää, eikös vaan?

Enikeis, kattelin tuossa eilen illalla Facebookia ja huomasin Spotifyn mainostavan Uutuuskattausta. Uutuuskatsaus olisi toki mielestäni parempi termi, mutta niin tai näin, itse palvelu on aivan mahtava. Lista julkaistaan aina perjantaisin ja sieltä löytyy siis kuuntelemiesi artistien uusimmat julkaisut. Aijai.

Toki on paljon musadiggareita, jotka tietävät tämän listan jo kaipaamatta mitään Spotifyn avustuksia, mutta itse tuli tällä tavalla kuunneltua parit uutuusbiisit, jotka muuten olisi jäänyt kuuntelematta (kuten mm. Kings of Leonin Waste a Moment).

uutuuskattaus

Edit: Sain jo muutaman kyselyn siihen liittyen, mistä tämä lista löytyy. Lista löytyy siis Browse – Uudet julkaisut – Uutuuskattaus

ElsanTAGturquoiseTransparent

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s