Meitsi kurlaa ja kolffaa!

Yrjönkadulta (Yrjönkatu 24), Le Bonkin sisäänkäynnin vierestä, lähtevät portaat toimistorakennuksen kellaritiloihin. Suosittelen vahvasti näiden portaiden kipittämistä alaspäin. Täällä, aivan Helsingin ytimessä, sijaitsee nimittäin ultimate viihdekeskus: West Coast Golf.

Olin saanut jo pitkään (työ)meiliin West Coast Golfin mainoksia, mutta sivuuttanut ne, kun pää jotenkin päätti minulle sanoa, että ei näin keskustassa voi mitään siistiä olla. How wrong was I.

Perjantaina 17.6. päädyimme (UV-valoissa loistavan seurueeni kanssa) viettämään koko päivän West Coast Golfissa. Varasimme koko päivän kokouspaketin, johon sisältyi aamuleivät ja -kahvit, kokoustila, minigolfkierros ja lasermaze. Tämän lisäksi pelailimme piiiitkät pätkät (keinojää)curlingia.

Aloitetaanpa curlingista. Seurueeni miehet olivat aluksi hieman pettyneitä, koska ”jää” oli MM-ratoja lyhyempi ja harjausta ei keinojäällä tarvittu. Peli kuitenkin vangitsi hetkessä ja parempaa asetelmaa ei osattu kaivata. Kivet liikkuivat rullillaan erinomaisesti ja ainakin 10 hengen seurue mahtui pelailemaan mitä mainioimmin.

WCG4.JPG

Lasermaze vaatii osallistujilta leikkimieltä ja homman pelillistämistä. Me skabattiin siitä, kuka suurimmalla pistemäärällä huoneesta pois pääsee. Pisteisiinhän vaikuttaa ”katkaistut” säteet sekä käytetty aika. Olin porukkamme toisiksi ketterin. (Mitähän se kertoo meidän porukasta…)

WCG5

Minigolf oli hienoin Suomessa näkemäni. Jenkeissä tuli pelattua minigolfia moneen otteeseen ja siellä (ja Jenkkileffoissa) nähtyjä ratoja harvemmin Suomessa kohtaa. West Coast Golfin radat olivat todella kekseliäitä ja niihin oli yhdistetty ääntä, valoja ja liikettä. SAIRAAN SIISTIÄ, sanon mä! Ratoja oli 15 ja kaikilla oli erilainen teema.

 

Kaiken tämän jälkeen voisi olettaa, että suosikkiasiani West Coast Golfissa oli joku yllä esitellyistä. Näin ei kuitenkaan ole. Keskellä minigolfratoja sijaitsi nimittäin AHTAANPAIKANKAMMOKUJA. Jos olet ahdistuneisuuteen taipuva tai, todellakin, ahtaanpaikankammoinen, ei kujalle kannata mennä. Sen sijaan jos olet kokeilunhaluinen ja uskot selviäväsi, kannattaa putkeen pujahtaa ja kokea, miltä tuntuu näin aikuisenakin olla välillä peloissaan.

WCG3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s