Too cool for school!

Sininen tukka alkoi olla jo kovin kovin haalistunut, joten päivitystähän päälle piti tehdä. Värjäsin itseasiassa alkuperäisen sinisen jälkeen pääni turkoosiksi, mutta siitä tuli alusta asti aika mälsän haalea, joten olen odottanut päänpäivitysintoa ja sopivaa hetkeä upgradeaukseen.

Koska sininen pää onnistui niin penteleen hyvin, en antanut turkoosin mokan lannistaa uskoani, vaan jatkoin värjäystä Schwartzkopfin Live Ultra Brights -sarjalla. Tällä kertaa päähän pääsi 93 – Shocking Pink. Ensimmäisellä kerrallahan päätä kaunisti k.o. sarjan 95 – Electric Blue (onnistui loistavasti), tokalla kertaa 96 – Turquoise Temptation, josta tuli haalea pas*a.

Noniin, asiaan. Värinpoistona käytin tällä kertaa Schwartzkopfin Blonde -sarjan vaalentajaa.

Suoritushan meni aikalailla näin: Vaalennus päähän, pesu (ja sauna!), hiusten pyyhekuivaus, pinkki möhnä päähän, odottelu, pesu ja TADAA, mun pää on aivan upean shokkipinkki. Lopputulema on niiiiiiiiiiiiiiin paljon parempi kuin osasin odottaa.

Ystäväni Jonna aikoinaan opetti, että hiustenvärjäyksen yhteydessä kannattaa ennen hoitoaineen päähänlätkäisyä pestä hiukset samppoolla (ennen vain huuhtelin värin pois) – tää on kyllä auttanut tosi paljon mm. tyynyntahriutumisongelmiin. Koska mulla on atooppinen iho ja tosi herkkä päänahka, tein välipesun ihan apteekin samppoolla 😛

Niin, tätä postausta ei Mustapää-firma mitenkään sponssaa, mä vaan satun tykkäämään näistä väreistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s