SUPbailut ja muuta mukavaa!

Vietimme perinteiset työhyvinvointipäivämme Vierumäellä to-pe. Tällä hetkellä Vierumäellä voi harrastaa yli 180 lajia, joten uutta puuhaa löytyy joka vuodeksi.

Perinteiseen tapaan aloitimme kuntotesteillä (tai vaihtoehtoisesti valojänistestillä). Itse olen skipannut kuntotestit vuodesta 2013, koska ekan vuoden jälkeen (2012) olen onnistunut saamaan painon nousuun ja kunnon laskuun. Tänä vuonna kuitenkin kollega tsemppasi mut messiin kuntotestien maailmaan ja hyvä niin – pelko on nyt dekapitoitu ja jatkossa nautin taas tästä mahdollisuudesta. Kuntotestien tulos ei yllättänyt – hapenottokyky erinomainen, painoa ja rasvaa liikaa. 

Kuntotestien jälkeen ohjelmassa oli luento alaistaidoista/työyhteisökyvyistä. Tämän jälkeen siirryimme leikkimielisen yleisurheiluskaban pariin. Oli pituushyppyä, korkeushyppyä (aivan huippua!) ja viestijuoksu. 


Ennen illallista pulahdimme savusaunasta hyvin raikasvetiseen lätäkköön. Itse illallisen kohokohta oli leipäjuustokuppi – konjakkikermassa! 


Aamu alkoikin sitten seesteisissä tunnelmissa: SUPpailen Valkjärven ympäri. Itselle kyseessä oli eka kerta laudan päällä, mutta lajin omaksui nopeasti ja seisomaan pääsi yllättävän helposti ja itse homma sujui rennosti ja maisemista nauttien.


Viimeisenä ohjelmassa oli Foamroller-treeni – täydellinen lopetus urheilupläjäykselle. Ohjaaja oli innostava ja osasi kertoa jos jonninlaista niksiä. Veikkaan, että melko moni ryhmästämme päätyy rullan hankkimaan. Minä ainakin! Ope tosin sanoi, että kaulinkin kävisi 😀 


Kiitos taas, Vierumäki – ainakin mulla oli superkivaa! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s