Your fucked up system messing up the city!

Taloustilanne. Terrorismi. Putoavat ja katoavat lentokoneet. Kodittomat, työttömät, pahoinpidellyt.

Nyt tuntuu olevan niin paljon kaikkea negatiivista ilmassa, että se näkyy myös muutamien mun lempibändien biisien tunnelmissa.

Uusi French Films (kuuntele Spotifystä uudet kappaleet Think it Over ja Telephone) on tunnelmaltaan paljon synkempää kuin yhtyeen vanha tuotanto (Imaginary Future on yksi parhaista kesälevyistä ikinä). Varmasti toki pari vaihtunutta bändin jäsentäkin tyylimuutokseen vaikuttaa. Tätä muutosta en olisi kaivannut, mutta täytyyhän bändille antaa tilaa kasvaa. Farewell, dear friend. (Hyvästit vanhanmalliselle French Filmsille löydät myös rakkaan Inkani Tumblrista, Inka’s Song of the Day: http://inkassotd.tumblr.com/)

Valitettavasti myös uusi The Strokes on aiempaa synkkätunnelmaisempaa ja siten – minun mielestäni – huonompaa. The Strokes on tehnyt Muset – pakko olla kantaaottava, vaikka sitten sanoitusten ja sävellysten kustannuksella. Oivoi. The Strokesin edellinen levy Comedown Machine yllätti mut ihan täysin – jatkuvassa soitossa levyltä on Chances, One Way Trigger ja Call it Fate, Call it Karma.

Toisaaltahan tää bändien kasvaminen on aivan mahtavaa – genret vaihtuu ja samalla kuulijatkin osittain. Ei sitä samojen kavereidenkaan kanssa aina vietetä koko elämää, ellei kaveri sitten ole kuten Manic Street Preachers – loistava joka genressä.

Tässä tätä uutta, ei-mun-makuun olevaa The Strokesia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s