Little things make big things happen.

Etäpäiväilen tänään ja iski hurja into blogata asioista, jotka tekevät tästä uudesta kodista kodin.

Kuten aiemmin olen myöntänyt, oon melkoisen tavarakeskeinen ihminen, joten yllättäen mulle kodinkin tekevät tavarat.

Ykkössuosikkijuttuni on OYOY:n Adventure-matto, jonka sain hommattua DomDomista tuossa reilu kuukausi takaperin. Matto jo itsessään on iiiihana ja lisäksi se antaa loistavan syyn kaivaa leikkiautot esiin. Lapsille en tätä mattoa ostaisi jos lapsia mulla olisi, koska mun mielestä lapset tarvitsee värejä (ja tienristeyksiä)!

image1

Saimme maalattua alakerran vessamme viikko sitten viikonloppuna. Tätä on odotettu, alkuperäinen keltainen kun ei meitä kumpaakaan miellyttänyt. Vessan värinä on nyt Tikkurilan Tiffany. Ja koska meillä oikein mitään ei tehdä sääntöjen mukaan, päädyimme maalaamaan katon samalla (värillä) kuin seinätkin 😀 Vessan seinälle sopii nyt mitä parhaiten mieheni työpaikan roskalavalta dyykkaama lääkekaappi, This Charming Charlie -taulu ja rakkaalta ystävältäni Jonnalta peritty Toilet.Cam -taulu.

image2image3

Portaiden alle laitoimme Vallilan Peikkometsä -tapetin jo tammikuussa. Kun mutsilta ryövätylle John Lennon -kellolle piti löytää paikka, oli luonteva valinta tässä Peikkometsän kaverina. (Kuten mieheni sanoo: Meillä näyttää ajan Lennon.)

image1(1)

Keittiössä ehdoton suosikkijuttuni on yksi kaapin ovi, joka meidän oli ”pakko” tapetoida, kun ovessa oli todella ruma reikä. Nyt reikä on poissa silmistä ja siten mielestä ja tapetoitu ovi sopii nätisti keltaisen Myy-lamppumme kanssa.

Keittiön kakkossuosikkijuttu on ihan armoton määrä kaappeja. Ennen jouduimme pitää osan astioista vaatehuoneessa, jolloin niiden käyttö oli melko rajallista. Nyt keittiön kaappeihin mahtuu iiiiiiihan mitä vaan, mm. meikätytön mukikokoelmat.

image4image5

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s