Ravintola SOMA – Sushi ♥ Burrito

Jo parin viikon ajan on ollut kollegoiden kanssa tarkoitus käydä tsekkaamassa Ravintola SOMAn sushiburritot Freda 27:ssa. Koska kuitenkin tästä Annankadun Kampin päästä on ”melkoinen matka” Fredan Punavuoren päähän lyllertää, vaati tämä missio reippaan kollegan repimään meikätyttöä liikkeelle.

Tänään oli kuitenkin se suuri päivä, kun sushiburritoille suuntasimme.

Osasimme onneksemme arvioida maaliskuun alussa avatun paikan suosion ja pamahdimme paikalle heti aukeamisaikaan, klo 11. Näin me 3 saimme vielä mukavasti istumapaikan, vieläpä nassut Fredalle päin (vaihtoehtona nassut työntekijöiden tiskiin päin). Jo muutamaa minuuttia myöhemmin paikka oli aivan täynnä ja monet popsivat pötkylänsä seisten.

Paikka itsessään on hyvin pieni (neliöt tehokkaassa käytössä), mutta asiakaspaikkoja on kuitenkin saatu tehtyä (jos nyt oikein laskin) 12 kpl. Sushiburritot on kuitekin pakattu todella fiksulla tavalla (puolitettuina paperiinkäärittyinä pahviputkiloon, joka aukeaa keskeltä), joten pötkylät ovat myös ihanteellista take-away -ruokaa ja hyvin helposti jaettavissa kahdelle.

image2

image3

image5

Meikätyttö valitsi Flying Porco Rosson, jonka pääraaka-aine oli ylikypsä possun niska. Mieheni otti Bandit Alaskan (pintapaahdettua lohta) ja kollegani Baja Fujin.

Tuoreet raaka-aineet ja moninaiset makusinfoniat toimivat mitä parhaiten, mutta kyllä konsepti itsessään oli se viehättävin tekijä. En itse ole perinteisen sushin fani, mutta sushiburritoissa on erona (ja omalla kohdallani ETUNA) tuoreiden kasvisten valtava määrä.

image4

image6

image7

Koska annokset tehdään aina tilauksesta, ei allergikonkaan ollut ongelma syödä listalta, kun allergisoivat aineet (tässä tapauksessa korianteri, idut ja hernesalsa) pystyttiin jättämään pois 🙂

Meistä kukaan ei jaksanut syödä omasta pötkylästään kuin puolet, joten ainakin itse totesimme seuraavan kerran suosiolla tilaavamme yhden sushiburriton kahteen pekkaan.

Ravintola SOMA vastasi kyllä odotuksiamme ja taitaa sitä täytyä toisenkin kerran taaperella Fredaa pitkin.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s