Timenomi in the making!

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, sain viettää eilisen Edupolin markkinointiviestinnän opiskelijoiden kanssa. Päivän aiheena meillä oli Oman ajan hallinta. Mun opemoodi ei paljoa perusmoodista poikkea, joten meininki saattoi olla välillä hieman poukkoilevaakin, mutta ainakin hyvin (ja hyvin hilpeästi) saatiin päivä opiskelijoiden kanssa kulumaan ja eiköhän porukasta tullut mitä pätevimpiä timenomeja (kiitos vaan Pirita mahtavan nimikkeen keksimisestä).

Käytiin päivän aikana läpi erilaisia ajanhallinnan työkaluja, kiirettä, asennetta, motivaatiota ja toki perinteistä ”aika on rahaa” -meininkiä: paljonko maksaa, jos minä myöhästyn? Tai tekemäni työ?

Päivä oli ihana ja innolla palaan taas opemoodiin, jos tilaisuus siihen suodaan. Kiitos opiskelijoille aktiivisesta ja antoisasta päivästä. 🙂

Päivän yksi parhaista puolesta oli aikaneuroottisen Elsa-open haastaminen, kun osa populasta valui paikalle vasta puoli kymmenen, kun opetus alkoi klo 09:00. Tästä toki myös heräsi hyvä keskustelu siitä, että riittää olla ajallaan, ajoissa ei oikeastaan ikinä tarvitse olla (paitsi jos opeilee eikä tiedä, miten saa koneen kytkettyä tykkiin ja vielä äänetkin skulaamaan).

the-eleventh-hour-758723_1920

ElsanTAGturquoiseTransparent

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s