Zero calories. Maximum taste.

Kauppoihin tuli maaliskuun alusta ”limited edition” -rajoitettu erä Pepsi Max Cherryä. Olen itse kirsikkakolajuomien suurin ystävä (Etenkin Pepsi Wild Cherriesin), joten tämäkin oli pakko heti käydä hakemassa.

Coca-Cola Company lanseerasi vastaavan tuotteen n. vuosi takaperin (Coca-Cola Zero Cherry).

Valitettavasti (tai no, onneksi!) elimistöni ei nykyään siedä aspartaamilla tai asesulfaami-K:lla (tai pahimmassa tapauksessa molemmilla) makeutettuja juomia. Juon mieluummin limua vähemmän (as if) ja kun juon, niin sokerilla. Aspartaami aiheuttaa mulle ihan armottomat päänsäryt, jotka usein johtavat migreeniin. Lisäksi makeanhimo räjähtää käsiin.

Vielä vajaat 10 vuotta taaksepäin, anoreksia-aikoinani, tämä herkku olisi varmasti muodostanut vähintään 50 % ruokavaliostani, joka silloin muutenkin koostui n. 95 % Pepsi Maxista (loput 5 % oli omenaa, porkkanaa tai itkien hampaitapestessä nautittu hammastahna). Pepsi Max (ja light-colat muutenkin) tuntuvat olevan melko yleinen ruoankorvaaja syömishäiriöissä, ne kun täyttävät vatsaa mukavasti ja siten kadottavat luontaisen nälän tunteen taudin siinä vaiheessa, kun näläntunne vielä on olemassa.

No, ei mennä diipimmin tähän aiheeseen.

Tässä kuva Pepsi Max Cherrystä, jota sai mm. asematunnelin K-Market Kotikonnusta hintaan 1,89 e / 1,5 litraa. Lainaten rakkaalta ystävältäni Piritalta opittuja sanoja: ”Ihan hyvää, mut en mä tykkää”.

pepsicherry1pepsicherry2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s