Mätahonmätahonmätahon!

Jos et, arvon lukijani, ole vielä huomannut, niin tässä tulee raadollinen totuus: mä shoppailen PALJON.

Taidan niin omaltani kuin hippiveljienikin osalta hyvinkin vastata siitä, että palkkarahoista virtaa arvonlisäveroina rahoja valtiolle ja katteena muutamalle pikkuputiikille enemmän kuin riittävästi. Sori luonto, broidit hoitaa sun kanssa suhteet.

Eeeeniveis: törmäsin reilu kuukausi takaperin ihanan tanskalaisen OYOY:n Adventure-mattoon. Täysin tapojeni vastaisesti jätin k.o. maton sillä hetkellä hankkimatta ja ajattelin palata asiaan lähempänä rempan valmistumista.

Nooo, nythän mattoa sitten ei enää Suomesta saakaan ennen huhtikuuta. Ärh. Hyvin tapaistani toki olisi nyt ostaa se tuplahinnalla ja isoilla postikuluilla ulkomailta, mutta sitä en tee. (Enpä, katotaanko, niin viikon päästä bloggaan uudesta matostani….).

Tässä siis haaveiden matto.

adventure-matto-oyoy-domdom-fi_

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s