My weird sense. My universe. My Converse (part 1)

Jos mut tuntee, niin Manic Street Preachersien lisäksi pakkomielteekseni on helppo mainita Converset.

Miiiksi Converset? Noooo, mm. koska:

 • Populäärikulttuuri
 • Ne on kivoja
 • Ne on värikkäitä
 • Ne sopii mun lestille mitä parhaiten
 • Niillä on hyvä kävellä
 • Niillä on hyvä ajaa autoa
 • Niitä löytyy joka tarpeeseen (kumpparit, talvikengät…)

Tässä kokoelman uusimpia. Kaikki hienoimmat Converset tuntuu aina olevan juniormallistoissa, onneksi niiden isoin koko on 38,5, joka just vielä jalkaan menee! 🙂

 

Junnumallistosta RUSETIN KERA! How cool is this. Ja näitä ei tarvii sitoa 😮

image2

 

Ulkoa pörröiset ja sopivan kultaiset

image3

Sisältä pörröiset talvisellaiset

image1

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”My weird sense. My universe. My Converse (part 1)

 1. Conssit ❤ Vakkarikengät nyt jo 12 vuoden ajan (ok, oli mulla ysärilläkin sellaset mustat, mutta ne ei ollu aidot vaan oisko ollut Vagabondin vastaavannäköiset..). Ostin ensimmäiseni jostain Stockan alesta itselleni synttärilahjaksi, ne oli vaaleanpunaiset ja laitoin niihin mustat kissakuvioiset nauhat. Ovat vieläkin tallessa!

  Conssien huono puoli vaan on, että ne kuluu aika helposti. Itselläni kuluu aina sieltä kantapäästä, sisäpuolelta, kangas puhki niin, että muovi/kumi tulee esille (kumia se kai on?). Aiheuttaa sitten helposti rakkoja. :/ Lisäksi kengissä on harmittavasti vähän vaihtelua – osa ihan perusmalleistakin on puoli kokoa isompia (onneksi yleensä mainitaan tiedoissa), osa taas jostain syystä harvinaisen kapeita, jolloin leveäjalkaisen pikkuvarpaat joutuvat murskatuiksi.

  Viime vuosina oon havainnut käyttäväni harvinaisen paljon myös varrettomia Vanseja, ja viime vuoden käytetyimmät kengät taisivat olla Nike Air Maxit. Mutta Conssit on aina Conssit, niillä on aina se oma paikkansa! Tarttis vissiin ostaa uudet. Ehkä jotkut semisofistikoituneet tällä kertaa. 😀 Valkoiset?

  (Aloin miettiä tänhetkisiä Conssejani, tämmöseltä näyttää: matalat valkopohjaiset, jossa sinisiä kukkia; pinkit aavistuksen distressed hi-topit; punaiset hi-topit; off-whitet hi-topit, näissä ei oo punaista raitaa vaan musta! joutaisivat kyllä roskikseen jo; mustat nahkaiset matalat daintyt, nääkin on aika roskiskamaa..; konjakinruskeat talviset hi-topit, nää on mun ehdottomat lempparit. Et aika vähällä oon selvinnyt! 😀 Normaaleja mustia en oo koskaan omistanut. Uudet valkoiset tosiaan houkuttelis.)

  Tykkää

 2. Mä en oo mustia kans omistanut, yksvärisiä löytyy oranssit (IHANAT) ja sellaset tosi kirkkaan vaaleen siniset (en osaa värien nimiä selvästikään). EIKU mul on mustat nahkaset Mid daintyt, missähän ne on? 😮

  Mä saan rikki kans joko nimenomaan tost takaa TAI sitten mul lähtee toi pohjan ja kankaan reunuskohta halkeamaan ja sit ne pettää siitä.

  Kauniita, mutta kestämättömiä siis. Mutta niin kauniita. Kerrassaan ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s