Pieni pää meinaa mennä poks!

Too much going on. Way too much going on.

Kaikki alkoi siitä, kun mä päätin ilmoittautua autokouluun. Oon 27-vuotias absolutisti ilman korttia – jo se on aika antaa takaisin yhteiskunnalle, tulevaisuudessa siis juoppokuskin muodossa.

Autokoulu Symppiksellä oli erinomainen tarjous, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan ja ensimmäiselle teoriatunnille.

Koska ajokortista ei kuitenkaan ole mitään hyötyä ilman AUTOA, pitihän sellainenkin ostaa. Selailtiin pari iltaa vaihtoautoja netistä ja Laakkoselta löytyi kiva pikku kärry: pinkki Suzuki Alto Fun, vm 2011, ajettu 30 000 km. Hintakin oli kohdallaan, etenkin kun sitä vähän tinki alaspäin, joten Laakkoselta lähdettiin kotiin oman auton kanssa.

Autokoulu menossa ja oma auto odottamassa, eihän toi nyt mitenkään huonolta kuulosta?

No ei. Paitsi, että samalla päätin pistää omistusasuntomme myyntiin. Mahtava välittäjä löytyi kollegan kautta ja homma on nyt pari päivää rullannut – lähipäivinä pitäisi tulla ilmoituksen nettiin, kuvat on jo otettu.

Asunnon myynti on yllättävän stressaavaa – kokoajan pitää pitää kämppä edustuskunnossa ja sietää siihen kohdistuva arvostelu.

No, ehkä tää tuska on tän arvoista: tavoitteena olisi omakotitalo jostain landemmalta. Aika näyttää miten käy: nyt ei ole paras aika myydä asuntoa.

Meillähän ei siis ole mitään hajua, missä tai millainen uusi koti tulee olemaan. Sen voi päättää vasta, kun vanhasta on nimet paperissa ostajan kanssa.

Mikään näistä asioista ei ole negatiivinen, mutta paljon isoja juttuja tapahtumassa, paljon käsiteltävää.

Huhhuh. Kyl tää tästä.

Piristykseksi kuva ihanasta autostani hengaamassa Laakkosella. Nimesimme auton Vincent Vegaksi, koska onhan tää nyt Bad Motherfucker. (Autossa asuu toki siis myös kyseisen lausahduksen kuningas, Jules, komean pehmolelusuden muodossa).

vincent vega

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s