Pretty in Decadence

Vuonna 2012 ihana Inka pyysi mua Tavastialle kaverikseen keikalle. Tottakai mä seuraksi lähdin vaikka bändi oli itselleni täysin vieras. Nimittäin French Films. Yhtään biisiä en ollut bändiltä ennen keikkaa kuullut ja päätin, etten yhtään kuuntelekaan, not to get my hopes up (or down).

Keikasta sitten lähtikin mun ja French Filmsin n. vuoden kestoinen rakkaussuhde. Suhde kesti Imaginary Future levyn ajan. White Orchidin ilmestyttyä ja bändin jatkuvan jäsentenvaihtumisdraaman myötä kyllästyin.

Imaginary Future on yks mun kaikkien aikojen lempilevyjä: päivittäiseltä listalta löytyy This Dead Town, Pretty in Decadence, Golden Sea, You Don’t Know ja Escape in the Afternoon.

Livenä näin French Filmsin tasan tuon yhden kerran Inkan kanssa Tavastialla. Kyseisen keikan jälkeen taapersin työpaikan pörrömatolle nukkumaan Annankadulle ja pistin keikan jälkimainingeissa Golden Sea EP:n soimaan.

Täten French Films on mulle bändi, joka julkaisi Imaginary Future -levyn ja jossa soittivat Mikael Jurmu ja Joni Kähkönen.

Nykyinen kokoonpano ei mua innosta, musiikista on tullut tylsää ja ekan levyn tasolle bändi ei vaan enää yllä.

PS Kyseisellä keikalla tunsi ittensä kyllä aivan teinitytöksi: hurmos ja kikattelu valtasi, tanssityyli löytyi jostain yläasteen kouludiskojen muistoista ja Mikael toi mieleen nuoren Kurt Cobainin. Oi tuota iltaa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Pretty in Decadence

  1. Aika samalta kuulostaa munkin suhde French Filmsin kanssa. Alkoi tosin aiemmin, ja ehkä loppuikin myöhemmin, koska en ole varma, onko se loppunut. Tokikaan samanlaista hypeä ei itsekään pidä enää yllä kuin joskus, mut ei musta uusi huonoa ole. Erilaista vain.

    Tykkää

    • AHAHAHA, en kestä, olin unohtanut, et kun kerran valitin päättömästä pogoamisesta eräällä FF-keikalla (siis valitin jälkeenpäin blogissa – pogoaminen on musta varsin jees, ei siinä mitään, mut ei oo kivaa olla se eturivin pieni tyttö jonka päälle kaikki korstot hyppii vailla järjen hiventäkään), niin seuraavalla keikalla Johannes sit mainitsi tästä valituksesta. xD Buahahahaha. T. mummo

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s