EIKÄ! Ihanat korvikset. Mistä noi on? Mäki haluun! – MARIEL DESIGN

Pääsin viikonloppuna taas täydentämään korukaappiani Mariel Designin upeilla koruilla Jyväskylän Designtorilla. Mukana oli pari lainalasta, 4- ja 7-vuotiaat tytöt – arvatkaapa vaan, olivatko tytöt täpinöissään, kun saivat itselleen koruja valita! Molemmat päätyivät mm. tikkaririipuksiin.

Ehdoton suosikkini ja virallinen korujen hovitoimittajani onkin kyseinen

MARIEL DESIGN

Ostan 90 % koruistani Mariel Designilta. Mallisto uudistuu kokoajan, korut ovat kekseliäitä, kauniita ja todella hyvin tehtyjä – laadukkaita ja kestäviä. Isona plussana on myös se, että toteuttavat koruja myös toiveiden mukaan – mikäli siis löydät sivuilta korun, jonka haluaisit, mutta esim. eri väreissä tai muuten mukautettuna, rohkeasti pyyntöä peliin! Tekevät koruja myös valokuvista.

Yrityksen nettisivuilla kuvaus on tällainen:

Mariel Design on vuonna 2010 perustettu käsityökorujen valmistamiseen erikoistunut yritys. Yrityksessä toimii nuori aviopari Aleksandr ja Marina Heino, joka myös suunnittelee ja valmistaa kaikki uniikit korut. Korut tehdään käsityönä Tampereella. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan ja uusimaan mallistoamme.

Omia lemppareitani ovat kangasnapit, pilkulliset ja raidalliset. Lisäksi lahjaksi on tullut ostettua paljon mm. riipuksia, joissa on jonkun kasvin lehti sisällä 🙂

Pyrin itse piipahtamaan Marielin kojulla aina, kun ovat Helsingissä päin tai jos itse satun kaupunkiin, jossa ovat myymässä – viikonloppuna onnekas törmääminen tapahtui Jyväskylän Designtorilla. Mukaan tarttui itselle kahdet korvakorut, lahjaksi yhdet korvakorut ja kaksi kaulakorua. 🙂

Mariel Designilla on myös nettikauppa, joka löytyy osoitteesta www.marieldesign.fi

Mariel Designista sunnuntaina ostetut C-kasettikorvikset
Mariel Designista sunnuntaina ostetut C-kasettikorvikset
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s