Avoid Bad Life

Maanantaina töiden jälkeen olo oli niin reipas, että raahauduin tästä Kampista Hakaniemen Halliin ostamaan Ritvan Polttopuu -nimiseltä yritykseltä ihanan visakoivusta tehdyn, polttokirjoitetun kortin ystävieni tulevia juhlia varten. Samaisesta kojusta mukaani tarttui myös VISA-kortti. Lähetin tällaisen kortin myös rakkaalle Jonnalleni Ämerikkään, jossa neito nykyään budjaa.

Nyt on tuohta lompakossa ja luotto kohdillaan!
Nyt on tuohta lompakossa ja luotto kohdillaan!

Koska olin jo valmiiksi lähes perillä, päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveen ja poiketa Kalliossa Kolmannella Linjalla (Sandron vieressä) sijaitsevaan Good Life Coffee -paahtimon kahvilaan.

Kyseessä on hyvin piskuinen, ehkä reilut 10 asiakaspaikkaa sisältävä, suloinen pikkukahvila (yrityksen omien sanojen mukaisesti ”coffee bar”), jonka herkullisten omien paahtojen tuoksut tulvivat kadulle asti. Tarjoolla on kahvin lisäksi myös muita virvokkeita ja pikkupurtavaa.

IMG_9365

Kahveja löytyy moneen makuun – sekä suodatin- että espressokäyttöön. Minun mukaani tarttui tällä kertaa Easy E -espressoa (loistonimi!!) sekä La Independencia -papuja suodatinkäyttöön. Pahvilaatikot on niin supersievät ja ihanan retrot, että ne jäävät kyllä jääkaapin päälle talteen ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s