Living in a Daydream by Design

Aamulistoilleni Belle & Sebastian lisäksi kuuluu vakiovarusteena ihana Gaby Moreno.

Tutustuin tähän ujoon guatemalalaiseen neitoon hauskalla tavalla – työpaikalla oli sattumalta kaksi ylimääräistä lippua Gabyn keikalle Savoy-teatteriin, joten minä ja rakas Jonnani pynttäydyttiin hienosti ja lähdettiin rohkeina kohti uutta elämystä!

Gabyn ei tarvinnut montaa latinolainia lurauttaa, kun olimme jo koukussa. Neito on täydellinen sekoitus jazzia, soulia ja bluesia ja yksinkertainen puoliakustisen kitaran säestys on omiaan tukemaan suloisen vanhanaikaista soultähden ääntä.

Kun vielä laulujen kielinä on espanja ja englanti (jokotai JA sekäettä), on täydellinen paketti kasassa.

Suosittelen aamulistalle Gabyn biiseistä ainakin seuraavia kappaleita: Garrick, Daydream by Design, Sing me Life ja No Regrets. Oma suosikkibiisini on Illusions, jota ei vielä studioversiona ole julkaistu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s