Vicky Cristina Barcelona

Jonkin aikaa sitten lojuessani flunssaisena sohvalla Jyväskylässä, satuin kanavasurffaamaan itseni Woody Allen -dokkarin pariin, jossa Woody kertoi vuoden 1998 elokuvastaan Vicky Cristina Barcelona. Mieleeni painui Woodyn kertomus siitä, kuinka hän oli antanut Javier Bardemin ja Penelope Cruzin tehdä itse repliikkiensä espannukset.

Javier Bardem kuuluu miesnäyttelijöissä ehdottomasti mun kärkikolmikkoon (kannattaa katsoa viimeisin Bond, Skyfall). Koska olen myös romanttisten komedioiden ja Woodyn outouden ystävä, perehdyin tähän pätkään ilolla. Ja se kannatti.

Kyseessä on kaunis rakkaustarina, jossa Woody toimii kertojana. Näyttelijäkaartia komistaa mm. Scarlett Johansson, Javier Bardem ja Penelope Cruz. Penelope sai sivuroolistaan Oscarin, enkä ihmettelen! Javierin ja Penelopen kemia entisenä avioparina toimii hyvin uskottavasti ja pariskuntahan avioitui elokuvan pian jälkeen, 2010.

Kannattaa uhrata 1 h 30 min romanttiselle hömpälle ja katsoa Vicky Cristina Barcelona – pätkä löytyy mm. Netflixin Arvostelumenestykset-listalta, enkä yhtään ihmettele!

PS lisäilona elokuvassa on Barcelonan kauniit maisemat ja Gaudin rakennukset!
PPS Netflixissä annoin leffalle 5 tähteä, IMDb:ssä 9/10.

Katso traileri ja heittäydy elokuvan maailmaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s