Well it’s been a long time, long time now since I’ve seen you smile.

Onko indieyhtye nimeltä Beirut Sinulle tuttu? Jos ei ole, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan.

Wikipedian melkoi toimiva kuvaus Beirutista on seuraava: Beirut on yhdysvaltalainen yhtye. Se sai alkunsa Zachary Condonin sooloprojektina, josta myöhemmin kehittyi hänen luotsaamansa yhtye. Beirutin ensiesiintymiset olivat New Yorkissa toukokuussa 2006, jolloin se promotoi debyyttialbumiaan Gulag Orkestar. Yhtye yhdistelee itäeurooppalaisia ja kansanmusiikin elementtejä länsimaiseen pop-musiikkiin.”

Ensimmäinen reaktio itselläni Beirutiin oli: ”Enpä oo ikinä mitään tällaista kuullut”. Pian olinkin jo koukussa. Debyyttialbumi Gulag Orkestar on aivan huippupaketti, josta pysyvästi soittolistalleni ovat päätyneet The Gulag Orkestar, Scenic World, Elephant Gun ja The Long Lost Island Sound, mutta muitakaan biisejä en skippaa, kun soimaan päätyvät.

Ehdoton lempibiisini on kuitenkin The Flying Club Cup -levyn NANTES.

Beirutin kaikki levyt ovat toimivaa kesämusiikkia, mansikkamehua vaan mukiin ja leppäkerttuja pällistelemään! Uusimman No, No, No -levyn pitäisi putkahtaa korviemme iloksi syksyllä 2015. Levyn nimeä kantava sinkkulohkaisu löytyy jo Spotifysta ja YouTubesta.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Well it’s been a long time, long time now since I’ve seen you smile.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s