No matter how old you are, bouncy castles are still genius! -Vince Noir

beachball

Musiikista ja ruoasta tulee kirjoitettua paljon, koska niistä nauttii päivittäin. TV-sarjat ovat meidän taloudessa vähän harvinaisempaa herkkua, mutta niistäkin nautitaan, sopivasti säännösteltynä.

Yksi lempihihityttäjistäni on EHDOTTOMASTI ihana MIGHTY BOOSH. Loistavan tökeröä, synkkää brittihuumoria loistavilla näyttelijävalinnoilla maustettuna. Toki, näyttelijävalinnat ovat olleet Mighty Booshissa melkoisen selvät, kun sarja kuitenkin on Julian Barratin ja Noel Fieldingin kätten omaa jälkeä. (Tosin internet tietää kertoa, että rakas Noelini on kuitannut kirjoituksesta hieman enemmän kunniaa, kuin hänelle olisi kuulunut). Sarjassa muutamassa roolissa pyörii myös Noel Fieldingin pikkuinen pikkuveli Michael Fielding, mm. maagisena Naboona.

Briteissä sarja nauttii kulttimainetta kuluttajiensa keskuudessa. Suomessa sarja tuntuu olevan hyvin pienten piirien makuun, mutta hei, onneks edes pienillä piireillä on loistava maku.

Itse olen katsonut kaikki 3 (vau mikä määrä hei) tuotantokautta lähemmäs kymmenen kertaa ja sarja, etenkin Noel Fieldingin hahmoista The Moon, jaksaa naurattaa aina vaan – kuten myös sarjan loistavat kappaleet. (Varoitus, seuraava jää soimaan päässä!)

Sarjaa tehtiin vuodet 2003-2007, joten mistään turhan tuoreesta jutusta ei ole kyse. Lisäksi Vince Noirin ja Howardin Moonin dialogia on saanut seurata livekeikoilla, pääosin Britanniassa.

Itsehän olen teini-ihastunut surrealisti-koomikko-näyttelijä-muusikko Noel Fieldingiin ja siten Mighty Booshin lisäksi mm. Never Mind the Buzzcocksin suurkuluttaja. Buzzcocksissa, kuten myös rakastamassani visailusarja QI:ssa, on muutenkin vieraina brittikoomikoiden kärki, joten kyseisiin sarjoihin kannattaa tutustua.

Ensin makupalaa Mighty Booshista ja ihanasta Noelista:

Sitten sarjan paras osuus, THE MOON

(Jupiter, I did a soooong, you haven’t got one!)

Loppun Never Mind The Buzzcocksin kovin heitto Simon Amstellilta, joka EI ole tunnettu siitä, että olisi turhan kiltti poika 😉

Katsokaa (PLEASE) kohta 00:20 eteenpäin – en muista milloin olisin tipahtanut niin paljon kuin kohdassa 00:43, uponnee Nirvanafaneille ainakin. 😛

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s