Hippibrekkaria Sis. Delin tyyliin!

Lounasetu tekee ihmisestä laiskan. Ainakin aamupalojen suhteen. Koska en ole kova lounastaja, päädyn yllättävän usein hakemana ”parempaa” aamiaista Helsingin kahviloista sen sijaan, että töissä kaataisin vedet pikapuuropussin sekaan.

Sis. Deli + Café Kalevankadulla on kuulunut vakiomestoihin jo viimeiset 4 vuotta. Sis. Delin puolesta puhuu monta seikkaa: paikan rauhallinen tunnelma, hyvä brändi, erinomainen palvelu, herkulliset tuotteet, Kalevankadun aukeamisaika (klo 07!) ja loistava sijainti (tässä tapauksessa Kalevankatu).

Kun ensimmäistä kertaa kuulin kyseisestä kahvilaketjusta, luulin kyseessä olevan sisiliaista ruokaa tarjoava bistroketju. I could not have been more wrong 😀 Nimen Sis. osuus viittaa Sisilian sijaan siskoksiin, nimittäin yrittäjäsiskoksiin Anuun ja Kaisaan.

Tänä aamuna aamiaiseksi tarttui mukaan Red Rooibos Latte ja Chiatuorepuuro mansikoiden kera. Kunnon hippisetti siis.

Hippibrekkarilla aamu käyntiin!
Hippibrekkarilla aamu käyntiin!

hippibrekkari2

Miksi Sinä kävisit Sis. Delissä? Koska kyse on ”Laadukkaita, lähellä tuotettuja, terveellisiä sekä ennen kaikkea herkullisia aterioita ja delituotteita mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi.” Sis. Deli seisoo lupaustensa ja arvojensa takana eikä petä koskaan – jokaisella kerralla kävijä tuntee olonsa lämpimästi tervetulleeksi ja masu kiittää käynneistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s