Superpark – supermuch fun!

Kun ekaa kertaa kuulin Vantaan Tammistoon avattavasta Superparkista, olin jo valmiina sporttikamat päällä menossa! Autotta Keravalta ei sinne tarpeeksi helposti päässyt, joten tyydyin odottelemaan. Nyt torstaina pääsin ensimmäistä kertaa oikeasti kyseiseen ’aikuisten HopLopiin’ riehumaan.

Nettisivujensa mukaan kyseessä on ’koko perheen sisäaktiviteettipuisto’ ja kuvaus sopi kyllä mestaan erinomaisesti. Tekemistä oli PALJON ja vaikka koko päivän olisi voinut puistossa peuhaten viettää.

Meidän käyntimme aikana puisto ei ollut mitenkään liian täynnä (torstai-iltana klo 17 – 20) ja ikähaarukka vaihteli n. 8 – 60 välillä. Puisto sopii siis HopLopista ylikasvaneille lapsille ja kaikille siitä eteenpäin.

Koska tahdoimme ottaa täyden ilon irti puistosta, otimme alkuun tunnin ohjatun kisailusession. Tällöin vierailu maksoi 38 e / hlö normaalin 19 euron sijaan. Meitä leikittämässä oli superihana kajaanilainen neito, jonka johdolla kisailimme polkuautoilla, jalkapalloflipperissä, koripallon heitossa, potkulautailussa, frisbeenheitossa ja vaahtomeriuinnissa. Kisailut olivat todella hauskoja ja ohjaajan asenne sopivan innostava!

Ilman ohjattuja puuhiakin puisto on mahtava paikka nimenomaan koko perheelle. Ravintola Robson’s tarjosi taukoevääksi erinomaisia purilais- ym. aterioita ja jos kaikkea puuhaa tahtoi kokeilla, sai aikaa kulumaan pari, kolme tuntia.

Omaa lempipuuhaani olivat volttien hyppiminen vaahtomereen trampalta tai lattialta, potkulautarata sekä vaijeriliuku. Sukat hukkuivat vaahtokuutiomereen, mutta se oli pieni uhri riehumisjumalille!

Alla parhaat palat reissusta kuvina – suosittelen!!

image

image

image

image

Superparkissa sai myös ammuskella vaahtopallotykeillä JA hyppiä tramboliinilla LUMILAUDALLA! Mestoilla oli muutamakin teinipoikaporukka, joten täysin epäcoolista paikasta ei voi olla kyse 😉 paikka sopii myös erinomaisesti TYKYpäiviin ja luokkaretkiin. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s